Complete keuken

Model delta
Model Delta excl. apparatuur €685,-
20 april 2017
barretje in de keuken
Een barretje in de keuken de nieuwste trend!
21 augustus 2018
Complete keuken

Kent u dat? Reclames waarbij wordt geadverteerd met de openingszin: complete keuken nu voor de prijs van… maar wat is nu eigenlijk een complete keuken? Wat zit hier nu precies bij in? Waar kan u vanuit gaan en vooral ook wat komt daar nog allemaal bij kijken?

Een complete keuken

Men denkt vaak een complete keuken voor dit bedrag, dat is een mooie koop. Echter wat is een complete keuken? Weet u dat? Of denkt u het te weten? Een complete keuken kan een keuken zijn met apparatuur maar met een complete keuken kan ook worden bedoeld dat u de gehele keuken welke u ziet in de advertentie zo aangekocht kan worden. Wanneer dit niet met apparatuur is wordt dit er wel bij vermeldt. Let dan wel goed op eventuele kleine lettertjes zodat u niet voor een vervelende verrassing komt te staan.

Apparatuur

Wat voor apparatuur kunt u allemaal vinden in een volledige keuken? Denk hierbij aan een oven, magnetron, afwasmachine maar ook bijvoorbeeld een koelkast en vriezer. Vaak zien we een combinatie van die twee. Ook handig bij een complete keuken is een passend fornuis met afzuigkap.

Complete keuken met extra’s

We leven in een tijd waarbij we graag meer luxe willen en vaak gaan voor uitgebreidere pakketten. U kunt dan bijvoorbeeld als extra toevoegingen kiezen voor een wijnkoelkast of een vriezer die ook ijsblokjes kan maken. Als u gaat voor een uitgebreider pakket kan het ook zijn dat u niet zo zeer meer of duurdere apparatuur wil maar juist gaat voor meer ruimte. Dit kan door middel van een zo geheten apothekerskast. Een kast welke u naar u toe uitschuift met meerdere lades en of vakken om meer opbergruimte te creëren. Vaak zien we ook een pannenkast met een mooi uitgevoerd systeem waarbij u genoeg ruimte heeft voor alle pannen, schalen en potten die bijvoorbeeld rond kan draaien. Dit is een luxe welke meer gebaseerd is op gemak.

De uitstraling

Een complete keuken kan ook gaan om de uitstraling. Wilt u bijvoorbeeld een keuken met een specifiek blad? Of een bepaalde kleur van de kasten? Maar ook kunt u denken aan 2 wasbakken, een luxere kraan of de bekende cooker die ervoor zorgt dat u binnen een hand omdraai een kop thee uit de kraan kunt halen. Daarnaast zijn er natuurlijk vele keuzes in materialen waarin keukens verkrijgbaar zijn.
Keukenvoordeelshop laat u graag zien wat de mogelijkheden zijn bij een keuken. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden en uw wensen om uw droomkeuken in huis te halen!

Facebook