Een barretje in de keuken de nieuwste trend!

Complete keuken
Complete keuken
20 juli 2018
de keuken
3 Dingen die vaak fout gaan in de keuken
21 oktober 2018
barretje in de keuken

Een barretje in de keuken de nieuwste trend! Ook in de wereld van de keukens zien wij verschillende trends. U heeft er vast wel eens een paar voorbij zien komen. Bijvoorbeeld met kleuren. Hoogglans of juist een donkere kleur, landelijk of heel strak. Maar ook qua apparatuur zien wij vaak veel verschillende trends. Denk hierbij aan de Cooker. In ene was die er en mensen die een nieuwe keuken kochten wilde deze er wel bij hebben. Zo zien we nu dat het de trend is om een barretje in de keuken te plaatsen.

 

Nieuwste trend

Naast dat er natuurlijk altijd dingen standaard blijven gaat ook de wereld van keukens mee in trends. De nieuwste trend is een barretje in de keuken. We kennen de woonkeuken vast nog wel. Ook zo’n trend geweest. Wat men ook deed met de keuken er moest een grote tafel en met veel stoelen bijpassen. Zo kon de klant lekker met familie eten in de keuken maar ook hele avonden met vrienden doorbrengen. We verplaatsten eigenlijk de gezelligheid die voorheen in de woonkamer gecreëerd werd naar de keuken. Daar leefde men. Deze trend heeft zich doorgezet maar dan naar een barretje in de keuken.

Een barretje in de keuken

Een barretje in de keuken heeft meerdere voordelen. Naast dat ook dit naar de wens van de klant in verschillende stylen geleverd kan worden, neemt deze trend minder ruimte in beslag dan wanneer je voor een woonkeuken gaat. Deze nieuwste trend is dus ook voor de wat kleinere woning en of keuken iets wat ingezet kan worden. Door de hoge tafel en de hogere stoelen creëer je optisch meer ruimte vanaf de vloer waardoor het minder vol lijkt. Nog een voordeel aan de trend is dat het zo groots gemaakt kan worden als de klant wil. Waar een gewone tafel met 2 stoelen een beetje zuinig kan staan, kan een barretje welke wat kleiner is juist heel knus en gezellig staan.

 

Meerdere mogelijkheden

Een barretje in de keuken biedt meerdere mogelijkheden. De klant kan ervoor kiezen om het als een verlenging van het aanrecht te gebruiken waardoor wanneer er gasten zijn deze gezellig erbij kunnen zitten wanneer er gekookt wordt. Ook heel handig in een gezin met kinderen. In de ochtend de kinderen aan de bar met ontbijt terwijl u de rest klaar maakt. Echter er kan ook gekozen worden voor een echte bar. En deze kan natuurlijk zo groot gemaakt worden als u wenst. Wilt u deze aan een kale muur bevestigen of juist losstaand in de keuken met mooie stoelen erom heen? Er zijn zoveel mogelijkheden wanneer u graag een barretje in de keuken wenst. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele mogelijkheden qua materialen en kleuren!

Nieuwste trend

Naast dat er natuurlijk altijd dingen standaard blijven gaat ook de wereld van keukens mee in trends. De nieuwste trend is een barretje in de keuken. We kennen de woonkeuken vast nog wel. Ook zon trend geweest. Wat men ook deed met de keuken er moest een grote tafel en met veel stoelen bijpassen. Zo kon de klant lekker met familie eten in de keuken maar ook hele avonden met vrienden doorbrengen. We verplaatsten eigenlijk de gezelligheid die voorheen in de woonkamer gecreëerd werd naar de keuken. Daar leefde men. Deze trend heeft zich doorgezet maar dan naar een barretje in de keuken.

Een barretje in de keuken

Een barretje in de keuken heeft meerdere voordelen. Naast dat ook dit naar de wens van de klant in verschillende stylen geleverd kan worden, neemt deeze trend minder ruimte in beslag dan wanneer je voor een woonkeuken gaat. Deze nieuwste trend is dus ook voor de wat kleinere woning en of keuken iets wat ingezet kan worden. Door de hoge tafel en de hogere stoelen creëer je optisch meer ruimte vanaf de vloer waardoor het minder vol lijkt. Nog een voordeel aan de trend is dat het zo groots gemaakt kan worden als de klant wil. Waar een gewone tafel met 2 stoelen een beetje zuinig kan staan, kan een barretje welke wat kleiner is juist heel knus en gezellig staan.

Meerdere mogelijkheden

Een barretje in de keuken biedt meerdere mogelijkheden. De klant kan ervoor kiezen om het als een verlenging van het aanrecht te gebruiken waardoor wanneer er gasten zijn deze gezellig erbij kunnen zitten wanneer er gekookt wordt. Ook heel handig in een gezin met kinderen. In de ochtend de kinderen aan de bar met ontbijt terwijl u de rest klaar maakt. Echter er kan ook gekozen worden voor een echte bar. En deze kan natuurlijk zo groot gemaakt worden als u wenst. Wilt u deze aan een kale muur bevestigen of juist losstaand in de keuken met mooie stoelen erom heen? Er zijn zoveel mogelijkheden wanneer u graag een barretje in de keuken wenst. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele mogelijkheden qua materialen en kleuren!

Facebook