Help!! De keuken stort in

keuken trends
Inspiratie voor je keuken; dé keukentrends in 2019
21 december 2018
bonus
Money to blow!
27 februari 2019
Keuken kapot

Keuken kapot? Wat te doen?

Het gebeurt altijd op een moment dat je het niet wil, dat het nét even niet uitkomt of dat je eigenlijk hele andere plannen hebt. Echter je kan er helaas niks aan veranderen. Geloof ons er is geen ontkomen aan: wanneer de keuken instort is het tijd voor vernieuwing!

Een kastje of de complete keuken?

Er zit natuurlijk een verschil tussen een kastdeurtje dat afbreekt of een complete keuken die op instorten staat. Nou is een kastdeurtje dat afbreekt natuurlijk niet minder erg. Wanneer de keuken namelijk is verouderd kan het best nog een gepuzzel zijn om hetzelfde kastdeurtje weer te vinden. Dit zodat de keuken weer compleet toont. Echter wanneer de complete keuken instort of op instorten staat dan zijn er vrij weinig andere mogelijkheden dan enkel een nieuwe keuken uit te gaan zoeken.

De apparatuur doet het niet meer!

Wanneer je een prachtige keuken hebt, en daarbij hebt gekozen voor inbouwapparatuur dan is er niets vervelender dan wanneer één van deze apparaten het niet meer doet. Je moet dus opzoek gaan naar bijvoorbeeld een nieuwe oven. Ook hier geldt voor dat wanneer het om een verouderde keuken gaat, je hoogstwaarschijnlijk niet meer precies die oven kan krijgen als die erin zat. Natuurlijk is het fijn om voor het nieuwste model te gaan maar je moet ook zeker weten dat dit wel past.

Ingestort

Wanneer je keuken echt compleet ingestort is of op instorten staat, dan is er eigenlijk maar één optie en dat is een nieuwe keuken uitzoeken. Wij begrijpen dat dit misschien niet heel erg gelegen komt, maar bekijk het van de positieve kant: je kunt nu wel weer alles helemaal nieuw uitzoeken en misschien toch net voor iets anders gaan dan welke je nu hebt!

Hoge kosten?

Wanneer je voor een compleet nieuwe keuken moet gaan dan is het logisch dat je direct denkt aan hoge kosten. Echter dit hoeft niet altijd! Bedenk van te voren wat je budget is, wat je echt belangrijk vindt waar de keuken aan voldoet en of er in deze wensen nog iets valt te skippen. Doordat je dit al duidelijk voor jezelf in kaart brengt ga je gericht op zoek naar een keuken welke echt bij je past (en je budget). Daarnaast zijn er natuurlijk bepaalde maanden waar er korting acties gelden, ook bij keukens, en niet iedere nieuwe keuken betekent jackpot!

Nieuwe apparatuur

Wanneer je keuken nog meer dan prima is maar één van de apparaten ermee ophoudt dan kun je ook hiervoor opzoek gaan naar een budget optie. Ook hier geldt voor dat er vaak acties zijn op apparatuur. Hierdoor kan het zomaar zijn dat je een nieuwe koelkast hebt, uitgerust met de nieuwste snufjes, voor een veel lagere prijs! Let wel goed op; doordat het om inbouwapparatuur gaat, is het zaak dat je goed de afmetingen meeneemt. Het zou toch zonde zijn wanneer de nieuwe koelkast wordt bezorgd en het niet past!

Facebook