Money to blow!

Keuken kapot
Help!! De keuken stort in
21 januari 2019
De keuken
De keuken: de plek waar iedereen bij één komt
25 maart 2019
bonus

Wat te doen met je winstuitkering?

Bij sommige bedrijven is het aan het einde van het jaar feest. De bekendmaking van de winstuitkering of 13de maand vindt plaats. Heeft iedereen hard gewerkt? Is er genoeg ‘gescoord’ waardoor er een winst valt te verdelen? Dan mag jij aankomende maand waarschijnlijk een klein feestje geven! Want over het algemeen is maart de maand waarin er een leuk bedrag wordt uitgekeerd. En wat kan je er nu beter mee doen dan het uitgeven aan iets waar je lang en veel plezier van kan hebben?

Winterdip

De donkere dagen zijn officieel over, echter we zijn allemaal heel erg toe aan zon. Na een winterse periode van weinig vitamine D, feestdagen stress, winterdip en kou is het tijd voor even ‘niks moet alles mag’ en hoe kun je dit nu beter doen dan een reisje naar een exotisch oord boeken zodra die bonus binnen is? Lekker genieten van een week (of zelfs meer) zon, zee, strand en soms misschien een toeristisch uitstapje?

Zomervakantie

Je kunt het extraatje natuurlijk ook in een oude sok stoppen en bijleggen voor de zomervakantie. In de maanden februari, maart en april stunten veel vakantiesites met leuke aanbiedingen. Vaak een stuk goedkoper dan normaal, alleen helaas ook vaak net na een periode die al veel geld gekost heeft. Hierdoor is de kans op een leuke zomervakantie met vroeg boekkorting vaak iets minder binnen handbereik. Maar nu je die leuke bonus gaat ontvangen, kan jij je vast oriënteren naar wel zomers land je vertrekt!

Verbouwing

Een verbouwing kost veel geld. Vaak komen er dan ook nog eens onverwachte zaken naar voren die net niet helemaal uitkomen binnen het budget. Wanneer je in maart de winstuitkering ontvangt, dan kan het zomaar zijn dat je die verbouwing in huis alsnog kan gaan uitvoeren. En wanneer er dan iets onverwachts op je pad komt? Heb je een extraatje welke je hiervoor kan gebruiken!

De tuin

Zo net voor de zomer is het natuurlijk ook super om je tuin zomerproef te maken. Met de heerlijke aangename zomers die we de afgelopen jaren hebben gehad, is er niks lekkerder dan alvast helemaal klaar te zijn voordat de echte zomer losbarst. Inspiratieloos? Wat dacht je van een nieuwe loungeset? Waar je heerlijk op kunt relaxen, mensen kunt uitnodigen en daarna samen genieten van een zomerse bbq? Ook nieuwe beplanting is vaak een rib uit je lijf. Met deze bonus opkomst kun je alvast een rondje tuincentrum gaan maken!

De keuken

Niet een project wat je zo even tussendoor oppakt maar wel iets waar je heel lang plezier van kunt hebben. Naast dat je eens kunt nadenken over wat extra’s in de keuken zoals zo’n mooie quooker, extra of vernieuwde apparatuur kun je nu ook nadenken om dan eindelijk die andere keuken aan te schaffen. De keus is enorm, kies je voor een strakke keuken, een landelijke keuken of ga je liever voor een woonkeuken?

Facebook