Dé oplossing voor meer ruimte

De keuken
De keuken: de plek waar iedereen bij één komt
25 maart 2019
samenwonen
Samenwonen en beide een andere smaak?
5 juni 2019
Woonkeuken

Samen maar toch apart!

Je kent het vast wel.. Jij wilt graag een avondje op de bank hangen met de serie waar je echt voor thuis blijft. Maar je partner heeft zich al helemaal verheugd op dé voetbalwedstrijd van de week. Voordat de hele avond bestaat uit ruzie om de afstandsbediening, hebben wij een oplossing! Waarom niet kiezen voor een woonkeuken?

Praktisch en gezellig

Naast dat een woonkeuken gewoon echt praktisch is: je kan er namelijk echt een leefruimte van maken, is het ook heel gezellig. Je zult zien op het moment dat je een woonkeuken hebt is het dé plek waar iedereen bijeenkomt. Krijg je visite? Ze zullen sneller plaats nemen in een woonkeuken dan wanneer je bijvoorbeeld een moderne keuken hebt. Gezellige familie etentjes of een spelletjesavond doet het ook goed in een woonkeuken. Het wordt eigenlijk je nieuwe woonkamer maar dan net anders!

Diversiteit in een woonkeuken

Misschien denk je bij een woonkeuken aan een grote boerderij waar er een grote eiken tafel in het midden staat met een lamp erboven en langs de muren grote werkbladen. Maar tegenwoordig heb je zoveel verschillende soorten mogelijkheden als het gaat om een woonkeuken! Je kunt kiezen voor een strakke moderne woonkeuken maar wanneer een landelijke stijl meer bij je past kan je ook dit er in terug laten komen. Wanneer je een modern design in je huis hebt dan kan je dit zeer zeker doortrekken in de keuken. Je kunt kiezen voor hoogglans witte keukenkastjes met een mooi marmerlook werkblad. En de meubels voor in de woonkeuken kun je natuurlijk ook in deze stijl doorvoeren. Hetzelfde geldt voor een industriële look, de eettafel en stoelen die je normaal in je woonkamer zou zetten betrek je nu bij je keuken waardoor je de look helemaal doortrekt in de hele keuken.

Gezelligheid kent geen tijd

Afgezien van het feit dat het een woonkeuken heel praktisch is wanneer je de ruimte hebt, is het ook heel gezellig! Daarnaast kun je er zelfs over nadenken om de woonkeuken een beetje extra luxe te geven. Is er vanavond een belangrijke voetbalwedstrijd op televisie? Maar kijk jij graag dat ene leuke programma of je favoriete serie? Dan kan één van jullie zich terugtrekken in de woonkeuken! Met een mooie televisie aan de wand heb je altijd een extra plek waar één van jullie zich kan terugtrekken! Daarnaast heb je natuurlijk altijd plek om gezellig met familie en vrienden tot in de late uurtjes gezellig te borrelen of uitgebreid een etentje te organiseren.

Een woonkeuken is hot

Afgezien van de vele trends die ieder seizoen weer veranderen, blijft de woonkeuken altijd een topper. Dus heb jij de ruimte en wil je graag een aparte ruimte maar wel helemaal in de stijl van je huis? Overweeg dan een woonkeuken!

Facebook