Musthaves voor de keuken, dit zijn ze!

Keuken spic en span
Met deze 6 tips krijg je je keuken spic en span!
21 april 2020
Je keuken renoveren
Je keuken renoveren? Dit is het beste moment!
21 juni 2020
Musthaves voor de keuken

Laat ze niet liggen

Een keuken verdient het om geliefd en gekoesterd te worden. Dat ben je vast met ons eens. De één houdt van een strakke keuken met een Scandinavisch ontwerp en veel roestvrij staal, daar waar de ander meer voor een landelijke keuken gaat met veel houtwerk en losse lijnen. Wat je smaak ook is, deze musthaves voor de keuken mogen er niet in ontbreken!

Een keukenmachine

Het maakt eigenlijk niet eens echt uit of je gek bent op zelf je groenten snijden of de kaas te raspen. Een keukenmachine hoort erbij. Vroeger waren dit grote, logge dingen die je in wezen maar konden helpen met één ding. Tegenwoordig kunnen keukenmachines je helpen met zowaar alles als het op koken aankomt en ze zien er meer dan gelikt uit. Het maakt je keuken echt af!

Een Zwitserse messenset

Er is geen enkel ander land dat zo goed staal kan omtoveren tot magnifieke gereedschappen dan Zwitserland. Noem horloges, zakmessen, koffiemachines en dus ook: keukenmessen! De Zwitserse kunst van het slijpen met precisie ga je zeker terugzien in het snijden van je ingrediënten. Het lemmet heeft een fijne en subtiel ontworpen grip. De messen vinden hun thuis in een strak houten blok met een warme kleur. Dat gaat gegarandeerd bij jouw keuken passen, wat je stijl ook is.

Een kruidenrek

Het woord doet je misschien denken aan een oubollig houten rekje uit het huis van je oma, maar niet is minder waar. Een stijlvol ontworpen kruidenrek is een van de musthaves in de keuken die niet kan ontbreken. Tijdens het koken is het enorm vervelend dat je de kruiden en specerijen die je nodig hebt in het gerecht niet kunt vinden zodat alles overkookt terwijl je aan het zoeken bent. Een kruidenrek zorgt ervoor dat je netjes alles kunt sorteren zodat je direct hetgene kan pakken dat je nodig hebt. En ze zijn tegenwoordig zowel stijlvol en tijdloos ontworpen zodat het de keuken echt een sfeervolle boost geeft.

Italiaanse koffiemachine

Ook als je zelf niet zo van koffie houdt, kan het voor je gasten als een warm welkom voelen dat je heerlijke koffie uit een luxe machine kunt schenken. In talloze kleuren, soorten en maten zijn Italiaanse koffiemachines te koop die de bonen ter plekke malen zodat de intense smaak behouden blijft.

Heb je al deze spullen al maar zoek je juist nog die ene droomkeuken om ze in te plaatsen? Wij helpen je graag verder. Kom bij ons langs in de showroom en we laten je ons uitgebreide aanbod zien. Tot snel!

Facebook