Je keuken renoveren? Dit is het beste moment!

Musthaves voor de keuken
Musthaves voor de keuken, dit zijn ze!
20 mei 2020
De snelste gerechten
De snelste gerechten maak je met deze apparatuur!
21 juli 2020
Je keuken renoveren

Aan de slag, handen uit de mouwen

Je keuken kan echt de parel zijn van je huis, een echte eyecatcher. Maar je hoeft niet perse een Scandinavische designkeuken te nemen om mensen hun mond vol verbazing te laten openvallen. Het kan ook erg goed uitpakken om je keuken simpelweg te renoveren. Je keuken renoveren doe je wel als de tijd rijp is. Dit is het juiste moment!

Kan het energiezuiniger?

Het begint bij energiezuinigheid. Niet alleen je ramen en je muren maak je natuurlijk zo energiezuinig als mogelijk, ook je keuken kan steeds efficiënter. Kijk bijvoorbeeld naar hoe je kookt. Kook je nog op een ouderwets gasfornuis? Dan is het misschien een idee om over te schakelen naar elektrisch koken. Elektriciteit is niet alleen veel schoner, maar ook veel veiliger. Bovendien ruimt het makkelijk op na het koken zelf omdat het een egale plaat is waar je makkelijk een doekje overheen haalt. Een gasfornuis heeft veel onhandige haken en hoeken waar je het vuil maar lastig tussen vandaan krijgt.

Hoe hip is de keuken nou nog?

In de jaren tachtig was de kleur bruin met rood hot en happening, gecombineerd met kleine tegeltjes. Maar tijden veranderen en dus kan het goed zijn even scherp te kijken naar hoe hip je keuken is. Helemaal als je van trendy houdt, dan speur je de keukenblaadjes af naar prachtige designs. Momenteel is strak met veel donkere kleuren zoals zwart en grijs helemaal in. Veel huizen die worden gerenoveerd zo’n keuken zodra er een nieuwe eigenaar zich aandringt. Het springt in het oog en je kan er als koper niet omheen. Je kan dus genoeg inspiratie opdoen door zo’n huis simpelweg eens een keer te bezoeken!

Wat doet het allemaal nog?

Je keuken is één van de meest gebruikte delen van je huis. Op een paar luie zondagen na kook je natuurlijk elke dag. Zeker als je een liefhebber bent van allerlei culinaire hoogstandjes. Dan moeten niet alleen al je apparaten, maar ook alle kasten, aansluitingen en installaties het goed doen. Sluiten alle kasten nog mooi, zit de verf er nog goed op of zit het blad van je aanrecht nog goed vast? Tijd om speuren naar rotte plekjes.

Je keuken renoveren is onze specialiteit! Leg de renovatie in onze handen en je hebt een betaalbare en prachtige oplossing voor een keuken die zijn langste tijd gehad heeft. Maak eenvoudig met ons een afspraak en wij voorzien je snel van deskundig advies en de plan van aanpak.

Facebook