De snelste gerechten maak je met deze apparatuur!

Je keuken renoveren
Je keuken renoveren? Dit is het beste moment!
21 juni 2020
een elektrische kookplaat
Een elektrische kookplaat, waarom wel of niet?
21 augustus 2020
De snelste gerechten

Laat de chef in jou ontwaken

Op sommige dagen heb je gewoon geen tijd dan wel zin om uitgebreid de keukenprins of prinses uit te hangen. Je moet bijvoorbeeld snel naar werk of naar een andere belangrijke afspraak. Dan is het fijn om even snel een lekker gerecht op tafel te kunnen zetten. Maar dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Je hebt een beetje hulp van allerlei apparatuur nodig. De snelste gerechten maken doe je met deze elektronische hulpjes!

Keukenmachine

Prachtig in design en minstens zo behulpzaam: de keukenmachine. Deze krachtige alleskunner kan met zoveel dingen helpen, dat het niet een eenduidige naam kan hebben zoals een tosti-ijzer dat heeft. Je kunt er groenten mee snijden, kaas mee raspen, sap mee persen en lekkere smoothies mee maken. Teveel om op te noemen dus! De snelste gerechten zet jij op die manier in een handomdraai op tafel, omdat er veel werk voor je uit handen wordt genomen. Bijkomend voordeel is dat het snijwerk kaarsrecht is zonder de kans dat je jezelf verwondt.

Blender

Om snel een lekkere smoothie te maken of om groenten in grove stukken te snijden, heb je een blender nodig. Dat is vooral van toepassing als je de luxe van een keukenmachine niet nodig hebt, maar wel wat hulp bij kunt gebruiken bij de wat simpelere dingen. Blenders zijn namelijk een stuk goedkoper dan een keukenmachine en in vele vormen en maten. Blenders zijn al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw verkrijgbaar, maar ze zijn in de tussentijd natuurlijk stukken verbeterd. Waar je vroeger maar 1 stand had om alles wat je erin gooit tot moes te malen, nu kun je blenders in verschillende standen en fijnheden instellen. Maar hoe duur een blender ook wordt, je doet er feitelijk gezien maar één ding mee: malen. Dus grove stukken komkommer nodig? Een moderne blender helpt je daar vervolgens aan.

Magnetron

Niet iedereen is fan van een magnetron. Eten warm maken doormiddel van straling is natuurlijk niet het hoogtepunt van culinair. De snelste gerechten maken is vooral waar een magnetron goed in is, maar voor een driegangendiner heb je het niet nodig. Ideaal dus om reeds bereide gerechten warm te maken, of om snel een snack op temperatuur te krijgen.

Welke apparatuur je ook aanschaft, bij onze keukens staan ze meer dan perfect. Het vormt een eenheid. Wij renoveren en plaatsen keukens, óf helpen je aan een compleet nieuwe keuken. Klaar om je ogen de kost te geven als je kookt?

Facebook